مقالات آموزشی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

یکی از اساسی ترین موارد برای راه اندازی وب سایت نام دامنه آن است تا در اینترنت به نمایش گذاشته شود. به همین منظور در این مقاله  اضافه کردن دامنه جدید در کنترل پنل پلسک را آموزش خواهیم داد.توسط این گزینه میتوانیم به هاست خودمان دامنه اضافه کنیم. دامنه اضافه شده میتواند یک وب سایت بصورت اختصاصی بوده و یا روی دامنه ای دیگر پارک شده و یا اینکه به دامنه ای دیگر Redirect شود.

برای اضافه کردن دامنه جدید و یا سایت جدید در کنترل پنل پلسک باید مراحل زیر به ترتیب انجام شود.

ابتدا وارد کنترل پنل پلسک خود میشویم.

سپس از گزینه های بالای صفحه ، بر روی گزینه Add Domain کلیک میکنیم.

در صفحه باز شده اطلاعات زیر را به ترتیب وارد میکنیم:

در فیلد Domain name نام دامنه خود را وارد مینماییم.

در فیلد Location of the website's files محل قرارگیری فایل های وب سایت مربوط به دامنه وارد شده را انتخاب میکنیم.

در فیلد Hosting type باید نوع هاستینگ دامنه را بر روی گزینه Website hosting تنظیم کنیم.

گزینه های Active the DNS service و Active the mail service را فعال میکنیم تا تنظیمات DNS و Email به صورت خودکار انجام شود.

در ادامه سایر گزینه ها را بر روی تنظیمات پیش فرض پلسک قرار داده و آنها را تغییر نمیدهیم.

در انتهای صفحه بر روی گزینه OK  کلیک میکنیم تا تنظیمات اعمال شود.

پس از ثبت دامنه ، به صفحه اصلی کنترل پنل پلسک هدایت شده و پیغامی مشابه زیر به معنای موفقیت در ثبت دامنه نمایش داده خواهد شد.

 

در بخش سمت راست پلسک و از منوی  Websites & Domains میتوان تنظیمات دامنه را تغییر داد.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

سال هاست سایت هایی که از امنیت کافی برخوردار نیستند به راحت توسط هکرها مورد نفوذ قرار گرفته و هک میشوند. با هک شدن سایت، ایمیل ها و اطلاعات شخصی در دسترس هکرها قرار میگیرد. در صورتی که به ک شدن ایمیل خود مشکوک هستید خیلی آسان میتوانید از هک شدن وب سایت خود اطمینان حاصل کرده و میزان اطلاعات هک شده را نیز دریافت نمایید.

«تروی هانت» یکی از مدیران مایکروسافت با همکاری MVP وب‌سایتی برای توسعه امنیت سایت‌ها طراحی کرده است. این وب‌سایت که Have I Been Pwned نام دارد به شما اطلاع می‌دهد که اکانت شما امن هست یا خیر و در صورت امن نبودن ریسک‌های موجود را به شما اطلاع می‌دهد.

 

برای شروع ایمیل خود را در باکس مشخص شده وارد کرده و سپس بر روی گزینه pwned کلیک نمایید. پس از چند ثانیه، اطلاعات مرتبط با ایمیل شما نمایش داده میشود و مشخص میشود که ایمیل شما امن هست یا خیر و در صورت هک شدن ایمیل شما به شما اطلاع خواهد داد.

اگر ایمیل یا وب‌سایت شما تابه‌حال هک نشده باشد، نوار پایینی باکس آبی به رنگ سبز درمی‌آید و اگر ایمیل یا سایت شما مشکلی داشته باشد ممکن است جستجو کمی بیشتر طول بکشد.

اگر اطلاعات شما درخطر باشد و یا اطلاعاتتان قبلا هک شده باشد نوار سبزرنگ به رنگ قرمز درمی‌آید و کاربر را مطلع می‌سازد که حساب کاربری یا سایتش هک شده است در این حالت سایت به شما گزینه‌هایی را که ممکن است در هک شدن اطلاعات شما نقش داشته باشند معرفی می‌کند.

 

اطلاعاتی که در سایت Have I Been Pwned وجود دارد از لیست‌هایی مثل Anti Public data dump و Exploit.in جمع‌آوری‌شده است. این وب‌سایت به‌اندازه کافی دقیق است و می‌توان به اطلاعات اطمینان کرد.

گرچه این سایت یکی از سایت‌های معتبر است، «هانت» برنامه‌نویس سایت می‌گوید که نمی‌توان به اطلاعاتی که سایت در اختیار شما قرار می‌دهد اطمینان کامل کرد و شما باید همیشه مراقب هک نشدن اطلاعات خود باشید. هانت در ادامه می‌گوید:

کاربران باید همیشه هوشیار باشند و رمز عبور خود را در هر سایتی وارد نکنند. نیازی نیست هر وب‌سایتی رمز عبور شما را بداند و واردکردن رمز عبور در وب‌سایت‌های غیر معتبر کار عاقلانه‌ای نیست.

منبع

hongkiat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

گوگل پاندا یکی از الگوریتم های گوگل است که در فوریه سال 2011 آغاز به کار کرد. تمرکز پاندا بر روی محتوای وب سایت ها است و به شدت با وب سایت هایی که محتوای بی کیفیت و کپی منتشر میکنند، مبارزه میکند.این الگوریتم اهمیت زیادی به جستجوهای کاربران داده و سعی میکند که بهترین نتیجه جستجو را به آنها نمایش دهد. در نتیجه با حذف محتوای بی کیفیت و نوشته های اسپم این کار را انجام میدهد.

در الگوریتم پاندای گوگل تمرکز بر روی نمایش سایت هایی است که نسبت به سایت های دیگر دارای اطلاعات مناسب و با کیفیت هستند تا بهترین نتایج جستجو را برای کاربر به نمایش بگذارند. با این وجود بسیاری از همین سایت های باکیفیت با آپدیت های گوگل دچار مشکل شده و جریمه میشوند. خوشبختانه هر سایتی که جریمه میشود این امکان را دارد تا از این حالت خارج شود.ولی مساله این است که گاهی اوقات این فرآیند بسیار زمانبر بوده و حتی ممکن است در طول این مدت سایت رتبه و ترافیک خود را به طور کامل از دست داده و تجارت آن دچار مشکل شود.

 

 

تاریخچه گوگل پاندا

تا امروز ۴ نسخه از الگوریتم پاندا را ارائه شده است که به شرح آن میپردازیم:

 

۱. گوگل پاندای ۱٫۰

اولین بروز رسانی پاندا در ۲۴ فوریه ۲۰۱۱ برای مبارزه با وب سایت هایی که به صورت خودکار تولید محتوا ( مزرعه محتوا ) انجام میدادند، صورت پذیرفت که بر روی ۱۱٫۸ درصد نتایج گوگل و سئوی سایتها تاثیر گذاشت.

 

۲. گوگل پاند


1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

امنیت سرور از موضوعات بسیار مهم در شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ میباشد. امکان حمله به سرور در هر لحظه و هر مکانی وجود دارد و  به علت آسیب پذیر بودن سرور ، آسیب احتمالی نیز به همراه خواهد داشت. حملاتی از قبیل DDoS و Brute Force که ممکن است منجر به دان شدن سرور و همچنین خسارات جبران ناپذیر شوند.حتی امکان از دست رفتن اطلاعات کاربران و سرقت اطلاعات به دست هکرها را به دنبال خواهد داشت .

در این مقاله قصد داریم راهکارهایی جهت افزایش امنیت سرورهای لینوکسی که از کنترل پنل Cpanel و WHM برای میزبانی استفاده می نمایند، را توضیح دهیم.

کنترل پنل سی پنل یکی از محبوب ترین و مشهور ترین کنترل پنل های میزبانی وب میباشد که در حالت پیش فرض امنیت مناسبی دارد اما امکان افزایش امنیت آن با امکاناتی در اختیار ما قرار داده ، وجود دارد.توجه نمایید که این راهکارها برای اعمال این تنظیمات دسترسی روت به سرور نیاز است.

 

آپدیت سی پنل

اولین کار جهت افزایش امنیت سرور ، آپدیت سی پنل به آخرین و جدیدترین نسخه است. بنابراین وارد کنترل پنل مدیریتی WHM شده و از منوهای سمت چپ بخش cpanel گزینه Upgrade to Latest Version را انتخاب مینماییم.همچنین میتوانیم از طریق نرم افزار Putty یا نرم افزار SSH ، دستور زیر را جهت آپدیت سی پنل وارد مینماییم:

# /scripts/upcp –force

 

ایجاد کانال ارتباط امن برای WHM و Cpanel

در صورتیکه از یک اتصال نا امن برای متصل شدن به سی پنل استفاده کنیم ، نام کاربری و رمزعبور بدون رمزنگاری در اینترنت ارسال میشود. برای اینکه اطلاعات در این تبادلات به صورت کد شده انجام شود ، استفاده از SSL به شدت توصیه میشود. برای کنترل پنل های cpanel و whm میتوان توسط ssl میتوان یک ارتباط امن ایجاد کرد. به همین جهت در whm در بخش Server Configuration و گزینه Tweak Settings ، گزینه Always redirect to SSL را فعال میکنیم و در قسمت  SSL redirect Destination ، گزینه SSL Certificate Name را فعال میکنیم.

 

تغییر پورت پیش فرض SSH 

از آسیب پذیرترین سرویس ها در حملات Brute Force  ، سرویس SSH است. به همین علت یکی از ابتدایی و موثرترین کارها برای افزایش امنیت این سرویس ، تغییر پورت آن از پورت پیش فرض 22 به  پورت دیگر میباشد. برای این کار با استفاده از دستور زیر، اقدام به ویرایش فایل sshd_config  میکنیم:

# nano /etc/ssh/sshd_config 

در بخشی از این فایل که پورت روی ۲۲ ست شده است، آن را به پورت دیگری که میخواهیم برای اتصال ssh از آن استفاده کنیم ، تغییر میدهیم. دقت نمایید که قبل از تغییر پورت ، آن را در فایروال باز نمایید. و نکته دیگر اینکه پورت های پیش فرضی که توسط لینوکس استفاده میشوند را انتخاب نکنید. زیرا که باعث تداخل در سرور خواهد شد. همچنین میتوانیم نام کاربری روت لینوکس را نیز با استفاده از دستور زیر مسدود کنیم:

#PermitRootLogin No

پس  از انجام تمامی این مراحل با استفاده از دستور زیر سرویس SSHd را restart میکنیم تا تغییرات به طور کامل اعمال گردد :

# service sshd restart

 

محدود سازی دسترسی FTP 

بهتر است تا دسترسی FTP را از طریق تنظیمات WHM محدود کنیم تا به جز اکانت هایی که توسط ما ایجاد میشوند ، فرد دیگری امکان دسترسی به سرور را نداشته باشد. برای انجام این کار در WHM در بخش Service Configuration گزینه FTP Server Configuration را انتخاب میکنیم: 

در این بخش ، Allow Anonymous Logins و Allow Anonymous Uploads را بر روی گزینه No ست میکنیم تا از آپلود فایل ها توسط کاربران ناشناس بر روی سرور جلوگیری شود.

 

تنظیمات Tweak Settings

در Tweak Settings امکان تغییر تنظیمات کلی این کنترل پنل از جمله اعمال تغییرات در تنظیمات ، ایجاد محدودیت در قابلیت ها و … وجود دارد.

Proxy subdomains : این قابلیت امکان proxy VirtualHost را به فایل httpd.conf اضافه می کند پس باید آن را غیرفعال کنیم.

Proxy subdomains = Off

 

public_html subdomains only  : امکان ایجاد ساب دامنه در دایرکتوری home را ایجاد می کند که دارای مشکل امنیتی است. پس آن را غیر فعال میکنیم تا امکان اجرای اطلاعات تنها از داخل public_html وجود داشته باشد.

public_html subdomains only = Off

 

Max hourly emails per domain: تعداد ایمیل هایی که در هر کاربر می تواند در ساعت ارسال کند را میتوان از طریق این گزینه مدیریت کرد. برای جلوگیری از ارسال اسپم و block شدن آی پی سرور این مورد را از unlimited خارج کرده و با توجه به نیاز خود تغییر میدهیم. مناسبترین مقدار  بین ۵۰ تا ۱۲۰ است.

Max hourly emails per domain = 80

 

Email password reset: امکان ریست پسورد را برای کاربران توسط ایمیل فراهم میکند که بهتر است آن را غیر فعال کنیم.

Email password reset = Off

 

Use MD5 passwords with Apache: این گزینه پسورد های ذخیره شده در فایل های htpasswd را به صورت hash شده نمایش می دهد که توصیه می شود جهت افزایش امنیت پسورد ها این گزینه حتما فعال شود.

 

از دیگر راهکارها جهت افزایش امنیت سرورها لینوکس عبارتند از :

فعال سازی cPHulk  

تنظیماتی ایمنی Apache and PHP  

نصب و کانفیگ ClamAv 

نصب rootkit و … 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

پنگوئن یکی دیگر از الگوریتم های گوگل است که در تاریخ ۲۴ آپریل سال ۲۰۱۲ منتشر شد. هدف از انتشار این الگوریتم، مبارزه با وب سایت های اسپمری است که در آنها اصول و قواعد گوگل رعایت نشده و از روش های غیر اصولی (Black hat) جهت بهینه سازی وب سایتشان استفاده می کنند. همچنین با وب سایت هایی که بهینه سازی بیش از حد (Over optmiztaion) استفاده می کنند مقابله می کند. از این روش ها میتوان Keyword Stuffing و Page Cloaking را نام برد.

در Keyword Stuffing ، کلمات کلیدی به صورت مصنوعی تکرار شده و از حالت طبیعی خارج میشود.

Page Cloaking هم روشی است که  با استفاده از آن صفحات وب را مي توان به روش هاي متفاوت نمايش داد. به عنوان مثال مطالبی در صفحات قرار داده میشود که موجب ترافیک بیشتر سایت و بهبود رتبه آن میشود در صورتیکه این مطلب برای خواننده مفید نیست. به همین علت از این روش برای عدم نمایش محتویات برای کاربران استفاده میشود در حالیکه موتورهای جستجو این نتایج را مشاهده میکنند. به در صورتیکه موتورهای جستجو متوجه استفاده از چنین تکنیکی شوند، به سرعت وب سایت را از نتایج جستجو حذف خواهند کرد.

بنابر اصول الگوریتم پنگوئن بسیاری از سایت ها پنالتی و جایگاه خود را ازدست داده و تعدادی وب سایت ها از صفحات آخر در صدر فهرست جستجوها قرار گرفتند. پس از قطعی شدن نتایج حاصل از تغییرات الگوریتمی پنگوئن گوگل اعلام کرد که این الگوریتم نزدیک به ۳.۱ درصد از نتایج زبان انگلیسی و حدود ۳ درصد از زبان هایی مانند آلمانی و عربی را تحت تاثیر قرار داده که البته در وب سایت های با محتوای اسپم درصد آن بیشتر است.

مهمترین آپدیت پنگوئن آپدیت دوم آن بوده که در تاریخ ۲۵ می همان سال انتشار یافت و بیش از ۱۰ درصد از نتایج زبان انگلیسی گوگل را تحت تاثیر خود قرار داد.

 

 

تفاوت میان الگوریتم پنگوئن و پاندا

هدف الگوریتم پاندا مبارزه با وب سایت هایی است که دارای محتوای ضعیف بوده و دارای تبلیغات فراوانی میباشند به صورتی که برای کاربر ایجاد مزاحمت کرده و محتوای مناسب و مفید به کاربر ارائه نمیدهد. در واقع این الگوریتم بیشتر کاربر محور است.

ولی در الگوریتم پنگوئن تمرکز بر روی حذف وب سایت هایی است که اسپمر بوده و سعی در گول زدن گوگل را دارند.

 

عوامل تاثیر گذار بر افت رتبه توسط پنگوئن

  • استفاده از سئو کلاه سیاه  Black hat SEO 
  • بهینه سازی بیش از حد Over optimization
  • رعایت نکردن اصول لینک بیلدینگ و چگالی بالا  Anchor text
  • محتوای ضعیف و تکراری
  • خرید و فروش لینک
  • لینک های اسپم

 

تاریخچه گوگل پنگوئن

تاریخچه بروزرسانی الگوریتم پنگوئن گوگل را در زیر مشاهده نمایید:

  • الگوریتم پنگوئن ۱.۰ در تاریخ ۲۴ آپریل سال ۲۰۱۲ منتشر شد
  • الگوریتم پنگوئن ۱.۱ در تاریخ ۲۶ می سال ۲۰۱۲ منتشر شد
  • الگوریتم پنگوئن ۱.۲ در تاریخ ۵ اکتبر سال ۲۰۱۲ منتشر شد
  • الگوریتم پنگوئن ۲.۰ در تاریخ ۲۲ می سال ۲۰۱۳ منتشر شد
  • الگوریتم پنگوئن ۲.۱ در تاریخ ۴ اکتبر سال ۲۰۱۳ منتشر شد
  • الگوریتم پنگوئن ۳.۰ در تاریخ ۱۷ اکتبر سال ۲۰۱۴ منتشر شد
  • الگوریتم پنگوئن ۴.۰ در تاریخ ۲۳ سپتامبر سال ۲۰۱۶ منتشر شد

 

روش های ریکاوری در صورت جریمه شدن توسط الگوریتم پنگوئن

پنالتی شدن وب سایت توسط پنگوئن به دلیل لینک های اسپمی و سئو بیش از حد است.در صورتی که وب سایت شما تحت تاثیر این الگوریتم قرار کرفته است جهت رفع آن اقدامات زیر را انجام دهید:

 

  • تمامی لینک های Side-wide گرفته شده را را حذف کنید.
  • Anchor Text لینک ها را به صورت ترکیبی بگیرید.
  • از سایت ها و صفحاتی که بیش از ۱۰۰ External link دارند بک لینک نگیرید.
  • از سایت های زیادی که بر روی یک IP address هستند لینک دریافت نکنید.

 

بهینه سازی بیش از اندازه ( Over Optimization )

به عنوان مثال زمانیکه شما در صفحه ای از وب سایت خود بیش از یکبار از تگH1  استفاده کرده و به اصطلاح بهینه سازی بیش از حد انجام میدهید، این موضوع میتواند برای شما مشکل ساز شود.

زیرا در این حالت توجه شما بیشتر بر روی موتورهای جستجو خواهد بود تا جلب رضایت کاربران و گوگل بر روی این موضوع به شدت حساس است.

در صورتیکه هدف شما از ایجاد وب سایت جلب توجه از سمت موتورهای جستجو باشد، به این کار Over Optimization گفته میشود که در این صورت وب سایت شما جریمه خواهد شد.

برای بازیابی از این مشکل وب سایت خود را بررسی نمایید و شروع کنید به تولید محتوای جدید و مفید.

درصد بالای Anchor text تکراری

 یکی دیگر از دلایل جریمه شدن توسط الگوریتم پنگوئن استفاده از انکورتکست های تکراری است. بر اساس آمار وبسایت Search Engine Watch ، اگر ۶۰ درصد Anchor Text ها یکسان باشد شما Penalized خواهید شد.پس سعی کنید متن های انکورتکست های وب سایت شما متفاوت باشد.

لینک های فوتر ( Footer Links )

لینک هایی که در بخش فوتر سایت قرار میگیرد میتواند لینک های داخلی و یا خارجی باشد. برای جلوگیری از پنالتی شدن وب سایت میتوانید از لینک های رندوم استفاده کرده و یا اینکه یک یا دو لینک در فوتر وب سایت قرار دهید.

 

لینک های اسپم ( Spammy Links )

تا قبل از الگوریتم پنگوئن وضعیت بدین صورت بود که تنها لینک های خوب مورد بررسی قرار گرفته و از لینک های ضعیف صرف نظر میشد. اما در الگوریتم پنگوئن تمامی لینک ها مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به اهمیت و قدرت ( Authority ) به آنها امتیاز داده میشود. 

برای ریکاوری از این مشکل شما باید با ابزارهای گوناگونی مانند Open Site Explorer یا Ahrefs لینک های ورودی خود را بررسی نموده و لینک های ضعیف را حذف نمایید.

موارد ذکر شده از دلایل اصلی پنالتی شدن وب سایت ها میباشد. دلایل دیگری از جمله بک لینک از سایت های نامرتبط و یا لینک های داخلی ضعیف نیز میتواند در پنالتی شدن وب سایت شما نقش داشته باشد.

 

در صورتیکه هر یک از موارد بالا در وب سایت شما وجود داشته باشد اولین کار این است که مشکل را حذف کرده و موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • از وب سایت هایی که با سایت شما هم موضوع هستند بک لینک بگیرید. 
  • همواره Google Webmaster Tools  را در نظر داشته و تغییرات آن را آنالیز کنید.
  • مطالب تکراری ( Duplicate Content ) را سریعا حذف نمایید.

زمانیکه شخصی در گوگل مطلبی را جستجو میکند، و به جای مطالب مرتبط و متفاوت ، مطالب تکراری برای او به نمایش در می آید، گوگل در صورت تکراری بودن آن محتوا جریمه ای برای سایت در نظر خواهد گرفت. سعی نمایید که مطالب مرتبط را به یکدیگر لینک دهید و حداقل یک بار در ماه لینک های وب سایت را بررسی نموده و لینک های ضعیف و اسپم را حذف نمایید.

 

ویژگی‌های الگوریتم گوگل پنگوئن ۴٫۰

الگوریتم  پنگوئن ۴٫۰ دارای دو ویژگی اساسی میباشد:

۱. کار کردن به صورت لحظه ای (Real-Time)

اشخاصی هستند که حتی با وجود حذف تمامی لینک های اسپمی و بی کیفیت از وب سایت خود باز هم به حالت قبلی برنگشته اند. 

با به روز رسانی جدید الگوریتم پنگوئن برای چنین وب سایت هایی، شرایط جدیدی به وجود آمد که میتوانند در لحظه این تغییرات را در وب سایت خود مشاهده کنند. زیرا که در آپدیت جدید به صورت Real-Time فعالیت می کند. در حالیکه موتور جستجوی گوگل در حالCrawl  و Index وب سایت ها است، الگوریتم پنگوئن نیز در همان لحظه، وب سایت ها را بررسی کرده که در طی این بررسی برخی از سایت ها ممکن است جریمه شده و برخی دیگر از حالت جریمه خارج شوند. با استفاده از تغییرات جدید در این الگوریتم ، داده های این الگوریتم در لحظه و آنی تحلیل و آپدیت شده و در نتیجه تغییراتی که اعمال میشود بسیار سریعتر از قبل خواهد بود.

۲. جزئی تر و دقیقتر از قبل (Granular)

الگوریتم جدید پنگوئن بسیار دقیق تر (Granular) از قبل عمل میکند. بدین معنی که تک تک صفحات موجود در سایت را بررسی کرده و به جای تاثیر بر روی رنک کلی سایت، صفحه حاوی اسپم را شناسایی می کند. در گذشته، جریمه های الگوریتم پنگوئن بر روی کل سایت اعمال می شد. در این شرایط حتی اگر کل سایت عملکرد خوبی داشته باشد اما یکی از صفحات به صورت اسپم شناسایی شود باز هم بر روی رتبه بندی سایت تاثیر خواهد داشت. با این حال به این معنی نیست که تمام وب سایت شما جریمه می شود.

 

لینک مخرب چیست؟

هر لینکی که به منظور بهبود رتبه بندی وب سایت در نتایج گوگل ایجاد شود ، بر خلاف اصول گوگل وبمستر بوده و به عنوان لینک غیر طبیعی محسوب خواهد شد. این لینک ها شامل تمامی لینک های ورودی و خروجی وب سایت میباشد.

مواردی از لینک های مخرب که باعث از دست رفتن رتبه سایت شما در گوگل خواهد شد را عنوان خواهیم کرد:

  • خرید و فروش بک لینک جهت بهبود رنکینگ سایت
  • تبادل لینک بین دو وب سایت به منظور تبلیغات برای یکدیگر و  در نتیجه بهبود رتبه
  • درج کردن پست مهمان در چندین وبلاگ و سایت با بک لینک هایی با انکورتکست یکسان به وب سایت
  • استفاده از نرم افزار یا سرویس های اتوماتیک ایجاد بک لینک به سایت شما
  • وب دایرکتوری های کم ارزش و سایت های اشتراک لینک
  • قرار دادن لینک در ابزارهای مشترک میان سایت ها مانند سیستم های تبلیغاتی عمومی که در تعداد زیادی از سایت ها یا وبلاگ ها بصورت همزمان نمایش داده میشوند، نیز نمونه ای از لینک غیرطبیعی است.

 

ابزار disavow گوگل برای حذف بک لینکهای مخرب

بک لینک ها یکی از معیارهای مهم در رتبه بندی وب سایت ها در نتایج جستجوی گوگل است. کیفیت لینک های دریافتی از سایر سایت ها به یک وب سایت بر رتبه ی آن در SERPs (Search Engine Result Pages) تأثیر مستقیم دارد.

مواردی نیز هستند که توسط رقبا برای پنالتی شدن وب سایت شما و خارج کردن آن از نتایج جستجو با استفاده از تعدد بک لینک ها به سایت شما انجام میشود. در چنین موارد ناخواسته ای  که لینک ها میتوانند تاثیر منفی خود را بر وب سایت شما بگذارند، ابزاری به نام disavow توسط گوگل معرفی شده است. البته پیش از استفاده از این ابزار، باید تمام تلاش خود برای حذف لینکهای اسپم موجود به سایتتان را بکنید و در نهایت برای موارد باقی مانده، این ابزار را به کار بگیرید.

 

گرفتن رتبه بهتر سایت توسط الگوریتم پنگوئن گوگل 

  • بررسی وضعیت سایت در نتایج جستجوی گوگل به صورت مرتب

رتبه صفحات هدف و کلمات کلیدی اصلی وب سایت خود را درگوگل جستجو کرده و تغییرات آن را مورد بررسی قرار دهید.

  • بررسی بک لینک های وب سایت به طور منظم

با استفاده از ابزارهایی مانند کنسول جستجو گوگل یا کمپانی ماز، تعداد و کیفیت بک لینک های سایت خود را بررسی نمایید.

  • بررسی دقیق بک لینک های صفحات وب سایت

الگوریتم پنگونن ۴ گوگل صفحات سایت ها را جریمه میکند بنابراین باید بک لینک های صفحات هدف سایت خود را که ترافیک ورودی زیادی از گوگل دارند، خیلی دقیق بررسی و لینک های اسپمی را حذف نمایید.

  • استفاده از ابزار disavow

استفاده از ابزار حذف بک لینک: disavow با استفاده از این ابزار میتوان بک لینک های اسپمی را حذف نمود. پس طرز استفاده از آن را یاد بگیرید.

 

بسیار توجه نمایید که درالگوریتم پنگوئن ۴٫۰ تمرکز بر روی وب سایت های با محتوای جذاب و مفید است به صورتیکه بتواند رضایت کاربران را به همراه داشته باشد. سعی کنید که محتوای منحصر به فرد و مفیدی برای وب سایت خود ایجاد کنید تا بتوانید از طریق آن لینک دریافت کنید. هر لینکی که به صورت طبیعی سایت شما داده میشود ، میتواند به سایت شما اعتبار بخشد و این از نظر گوگل بسیار ارزشمند است. شما میتوانید با ایجاد محتوای ارزشمند ، کیفیت سایت را افزایش داده ، و نسبت به رقبای خود از نظر گوگل بهتر باشید. اگر فرآیند لینک بیلدینگ خود را بدون محتوای مفید انجام دهید مشکلات بزرگی به وجود خواهد آمد.