مقالات آموزشی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

Let’s Encrypt یک سرویس CA است که به منظور ارائه رایگان و آزاد گواهی HTTPS ایجاد شده است. این سرویس میتواند امنیت وب سایت شما را افزایش داده و از استراق سمع داده های تبادل شده ، جلوگیری نماید. اما توجه نماید به علت اینکه این سرویس باز و رایگان است به راحتی در دسترس کلاهبرداران بوده که میتوانند یک وب سایت فیشینگ با گواهی HTTPS داشته باشند که اکثریت کاربران ، وجود گواهی HTTPS و قفل سبز رنگ را دلیل بر قابل اعتماد بودن وب سایت میدانند.

 

آموزش نصب SSL رایگان Let’s Encrypt در پلسک

جهت فعالسازی SSL  رایگان Let’s Encrypt در کنترل پنل پلسک هاست ویندوز به روش زیر اقدام میکنیم:

ابتدا وارد کنترل پنل پلسک شده و سپس از منوی سمت چپ پنل ، گزینه Websites & Domains را انتخاب میکنیم. حال بر روی گزینه ی Hosting Settings کلیک میکنیم.

 

در صفحه باز شده در قسمت Security تیک گزینه SSL/TLS support را فعال میکنیم.

در صورتیکه بخواهیم وب سایت تنها با آدرس https در دسترس قرار گیرد ، گزینه Permanent SEO-safe 301 redirect from HTTP to HTTPS را نیز فعال کرده و در نهایت بر روی گزینه  OK کلیک میکنیم.

سپس مجدد از منوی سمت چپ گزینه Websites & Domains را انتخاب میکنیم.حال بر روی گزینه Let’s Encrypt کلیک میکنیم.

در صفحه باز شده در فیلد Email address  ، آدرس ایمیل خود را وارد میکنیم.

در صورتیکه بخواهیم ساب دامین www با https در دستس باشد گزینه Include a "www" subdomain for the domain and each selected alias را فعال میکنیم.

در صورتیکه بخواهیم وب میل نیز به صورت https در دسترس باشد ، گزینه Secure webmail on this domain را نیز فعال میکنیم.

در نهایت جهت ذخیره تنظیمات بر روی گزینه Install کلیک میکنیم.

حال وب سایت با HTTPS در دسترس خواهد بود.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

در این مقاله با روش های نصب افزونه در سیستم مدیریت محتوای جوملا آشنا خواهیم شد. افزونه های جوملا در سه قالب کامپوننت، ماژول و پلاگین ارائه شده است. از طریق مخزن جوملا میتوان افزونه های مورد نظر را دانلود و نصب نمود.

 

روش های نصب افزونه در جوملا

برای نصب افزونه در جوملا ابتدا از منوی افزونه ها ، گزینه مدیریت و سپس نصب را انتخاب میکنیم.

در این صفحه روش های مختلف نصب افزونه قابل مشاهده است:

۱. نصب از طریق وب

این روش یکی از قابلیت های جدید جوملا 3.2 به بعد میباشد که با انتخاب آن لیستی از افزونه های رایگان و تجاری که در وبسایت جوملا منتشر شده ، نمایش داده میشود. با کلیک بر روی هر افزونه میتوانید آن را دانلود و نصب نمایید. در صورت عدم نمایش افزونه ها ، به دلیل عدم اتصال به وب سایت ، میتوان ساعاتی بعد مجدد تست نمود.

۲. آپلود فایل افزونه

این روش معمولترین روش نصب افزونه است. در صورتیکه فایل زیپ افزونه را دارید ، با استفاده از گزینه Upload Package File ، فایل زیپ افزونه را از سیستم شخصی خود آپلود و نصب نمایید.بدین صورت افزونه نصب و فعال خواهد شد.توجه نمایید در صورت نصب پلاگین ، باید پلاگین را دستی فعال کنید.برای انجام این کار پس از نصب ، وارد مدیریت پلاگین ها شده و پلاگین مورد نظر را فعال میکنیم. 

۳. نصب از طریق پوشه

در مواردی که نصب افزونه از روش های قبل ممکن نبوده و یا با خطا مواجه شود ، میتوان از این طریق اقدام به نصب افزونه نمود.برای انجام این کار فایل زیپ افزونه را در پوشه tmp روت جوملا در هاست آپلود کرده و سپس آن را اکسترکت میکنیم. جهت آموزش آپلود فایل میتوانید به مقاله آموزش نحوه آپلود فایل در سی پنل و آموزش آپلود فایل بر روی هاست از طریق اف تی پی مراجعه نمایید.

پس از آن با استفاده از گزینه نصب از طریق پوشه و زدن دکمه نصب ، افزونه نصب خواهد شد. این روش برای زمانی مناسب است که حجم فایل افزونه بیش از ۲ مگابایت است.

۴. نصب از طریق URL

با استفاده از این روش میتوانیم از طریق یک آدرس خارجی که میزبان فایل افزونه است ، آن را دانلود و نصب نماییم.پس از وارد نمودن لینک مستقیم دانلود افزونه و سپس کلیک بر روی گزینه نصب ، افزونه دانلود و نصب خواهد شد.توجه نمایید که این پروسه کمی زمانبر خواهد بود.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

در این آموزش با استفاده از قابلیت Site Software در سی پنل ، میتوان تنها با طی چند مرحله بدون دانلود و آپلود بسته نصب وردپرس ، بر روی هاست خود وردپرس را نصب نمود.

برای انجام این کار ابتدا وارد کنترل پنل سی پنل هاست لینوکس شده و سپس از بخش SOFTWARE گزینه Site Software را انتخاب میکنیم.

حال در صفحه باز شده در قسمت Blogs بر روی گزینه WordPress کلیک میکنیم.

در صفحه بازشده در بالای صفحه مشخصات نسخه نصبی وردپرس ، آدرس وب سایت و ... نمایش داده شده است.

در تب Install ، بر روی گزینه Show Advanced Configuration کلیک میکنیم. سپس تنظیمات زیر نمایش داده خواهد شد که باید فیلدها را تکمیل نماییم:

در فیلد Installation URL ، دامنه اصلی هاست که قصد دارید وردپرس بر روی آن نصب شود را از لیست کشویی انتخاب میکنیم.

در قسمت Add a subdomain ، انتخاب میکنیم که وردپرس در چه زیر پوشه ای از دامنه انتخاب شده نصب شود.

در صورتیکه بخواهیم وردپرس در شاخه اصلی دامنه مورد نظر نصب شود ، این بخش را خالی میگذاریم.

در فیلد Admin User ، نام کاربری ادمین وب سایت را وارد میکنیم.

در فیلد Admin Password و سپس (Admin Password (Again ، رمز عبور و تکرار رمز عبور ادمین وردپرس را وارد میکنیم. میتوانیم با استفاده از گزینه Password Generator ، یک رمزعبور تصادفی را انتخاب نماییم.

در فیلد Email ، ایمیل ادمین وب سایت را وارد میکنیم.

در فیلد Blog name ، عنوان اصلی وب سایت را وارد میکنیم.

در فیلد Blog description ، عبارتی کوتاه درباره وب سایت وارد میکنیم.

در فیلد Table Prefix ، پیشوند جداول دیتابیس را وارد میکنیم.

در فیلد MySQL Database ، در صورت عدم وجود دیتابیس ، گزینه Create New Dataabse را جهت ایجاد یک دیتابیس جدید انتخاب میکنیم.

در نهایت جهت شورع نصب وردپرس بر روی گزینه Install  کلیک میکنیم.

در صورت انجام صحیح موارد فوق ، پیام Success: Done! نمایش داده شده و همچنین آدرس وب سایت وردپرسی و یوزر و پسورد ادمین نمایش داده خواهد شد.

آدرس ورود به پیشخوان مدیریت وردپرس به صورت زیر خواهد بود:

http://domain.com/wp-admin

در صورتیکه وردپرس در زیر پوشه ای به طور مثال به نام wordpress نصب شده باشد ، آدرس به صورت زیر خواهد بود :

http://domain.com/wordpress/wp-admin

توجه کنید که وردپرس نصب شده از این روش نسخه انگلیسی بوده و برای فارس کردن آن به روش زیر عمل میکنیم:

وارد پیشخوان مدیریت وردپرس شده و سپس از منوی General گزینه Setting را انتخاب نمایید.

حال در بخش Site Language زبان  فارسی را از لیست انتخاب کرده و همچنین در بخش Timezone گزینه Tehran را انتخاب کنید.

در نهایت جهت ذخیره تغییرات بر روی گزینه Save Changes در انتهای صفحه کلیک نمایید.

حال زبان وردپرس فارسی شده و محیط نیز راست به چپ می شود.

جهت نصب افزونه فارسی ساز تاریخ و … وردپرس مراحل زیر را انجام دهید :

وارد بخش افزونه ها و سپس افزودن شوید.

در بالا سمت چپ بخش جستجو عبارت WP-JALALI را وارد و جستجو کنید.

پس از نمایش نتایج جستجو بر روی گزینه  هم اکنون نصب کن افزونه WP-JALALI کلیک کنید.

پس از نصب ، بر روی گزینه فعال کردن کلیک نمایید تا افزونه فعال شود.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

در این مقاله به آموزش نحوه نصب سیستم مدیریت محتوای جوملا در سی پنل هاست لینوکس خواهیم پرداخت. پیش از آموزش ، به معرفی سیستم مدیریت محتوای جوملا میپردازیم.

 

جوملا چیست ؟

جوملا یک سیستم مدیریت محتوای وب سایت مانند وردپرس هست که شما را قادر میسازد تا بدون داشتن دانش برنامه نویسی ، وب سایت های بسیار حرفه ای راه اندازی کنید. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که قبل از هر چیز یک دامنه و فضای هاست مربوط به آنرا خریداری کرده و نیم سرورهای هاست را بر روی دامنه ست نمایید که این مساله برای دامنه های آی آر معمولا تا 24 ساعت زمان نیاز دارد تا دامنه فعال شود.

 

نصب جوملا در هاست سی پنل

۱. برای نصب جوملا بر روی هاست ، ابتدا باید آخرین نسخه جوملا را دانلود نماید. برای این کار به وب سایت joomlafarsi.com مراجعه کرده و در تب جوملا فارسی بر روی گزینه دریافت جوملا فارسی کلیک کنید.

در صفحه باز شده بر روی گزینه دریافت جوملا 3.6.5 کلیک نمایید تا آخرین نسخه جوملا دانلود شود. همواره سعی کنید از اخرین نسخه جوملا استفاده نمایید زیرا که بسیاری از مشکلات ساختاری و امنیتی در نسخه های آپدیت شده رفع خواهد شد.

حال از گزینه های باز شده ، فرمت zip بسته نصب جوملا فارسی 3.6.5 را دانلود نمایید.

۲. حال وارد هاستی که خریداری کرده اید شده و از بخش FILES بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.

۳. پس از ورود به File Manager ، وارد دایرکتوری public_html شوید. دقت کنید که فایل دانلود شده را حتما داخل public_html  آپلود نمایید تا جوملا بر روی دامنه اصلی شما نصب شود.

۴. بسته دانلود شده جوملا را در public_html آپلود نمایید. پس بر روی دکمه گزینه آپلود در بالای صفحه کلیک کرده تا وارد صفحه آپلود شوید.

۵. حال در صفحه باز شده پس از کلیک بر روی گزینه Select File ، فایل دانلود شده را انتخاب نموده و منتظر شوید تا کامل آپلود شده و درصد آپلود صد در صد شده و به رنگ سبز دربیاید. این مرحله بسته به سرعت اینترنت شما ممکن است کمی زمانبر باشد.

۶. پس از آپلود کامل بسته جوملا ، وارد دایرکتوری public_html شوید.فایل آپلود شده در اینجا قابل مشاهده است. در صورت عدم مشاهده فایل گزینه reload را بزنید.دقت نمایید که در قسمت سایز میزان حجم فایل آپلود شده با بسته دانلود شده جوملا متغایر نباشد.

۷. حال باید فایل نصبی جوملا را از حالت فشرده خارج کنیم. بنابراین بر روی فایل کلیک راست کرده و سپس گزینه Extract را میزنیم.

پنجره Extract  باز خواهد شد که باید در این قسمت مسیر public_html/ قرار گرفته باشد. سپس بر روی گزینه extract file کلیلک میکنیم و منتظر میمانیم تا فایل ها به صورت کامل از حالت فشرده خارج شده و پنجره extraction result نمایش داده شود. سپس بر روی گزینه  Closeکلیک میکنیم.

۸. وارد دایرکتوری public_html شده و اطمینان پیدا کنید که تمامی فایل ها و پوشه های جوملا در این دایرکتوری قرا گرفته باشند.

۹. حال نام دامنه اصلی هاست را در مرورگر وارد میکنیم. صفحه نصب جوملا فارسی باز خواهد شد. در صورتیکه این صفحه باز نشود دو حالت وجود دارد :

  • بسته جوملا در دایرکتوری public_html به درستی آپلود نشده و همچنین به درستی extract نشده باشد.
  • دامنه سایت هنوز فعال نشده باشد.در صورتیکه دامنه آی آر خریداری کرده اید، باید 24 ساعت منتظر بمانید تا دامنه فعال شود.

 

۱۰. تمامی اطلاعات موجود در سیستم مدیریت محتوای جوملا ، در دیتابیس ذخیره شده و کار میکند بنابراین باید قبل از شروع به نصب جوملا در هاست خود یک دیتابیس برای سایت جوملایی ایجاد کنیم. به آموزش ساختن دیتابیس در سی پنل هاست لینوکس مراجعه کنید.

۱۱.  حال دامنه را در مرورگر وارد میکنیم صفحه نصب جوملا نمایش داده خواهد شد.بر روی گام بعدی کلیک میکنیم تا به مرحله بعد برویم.

۱۲. ابتدا در تب تنظیمات ، باید تنطیمات مورد نظر را وارد نماییم.

• در فیلد انتخاب زبان ، زبان پارسی را انتخاب نمایید.

• در فیلد نام سایت ، نام سایت را به فارسی وارد نمایید تا بعدا برای کاربران نمایش داده شود.

• در فیلد توضیحات متا ، باید توضیحات کوتاهی در مورد فعالیت سایت و محصولات و خدمات آن بنویسید تا توسط آن به موتورهای جستجو معرفی شود.

• از قسمت غیرفعال که دارای دو گزینه بله و خیر است میتوانید تنظیم نمایید که پس از نصب جوملا ، سایت شما با اطلاعات اولیه به کاربران نمایش داده شود یا خیر. در صورتیکه این گزینه را بر روی بله قرار میدهید ، حتما پس از راه اندازی کامل سایت خود به تنظیمات جوملا رفته و آن را بر روی خیر قرار دهید تا سایت شما نمایش داده شود.

• در فیلد ایمیل مدیر ارشد باید آدرس ایمیل مدیر اصلی سایت را وارد نمایید تا اطلاع رسانی های مهم به این ایمیل ارسال شود.

• در فیلد نام کاربری مدیر ارشد باید نام کاربری خود را جهت ورود به مدیریت جوملای سایت وارد نمایید که معمولا نام admin برای این قسمت انتخاب میشود ولی شما سعی کنید که نام کاربری انتخاب نمایید تا به راحتی قابل حدس زدن نباشد.

• در فیلد رمز عبور مدیر ارشد و تکرار رمز عبور مدیر ارشد باید رمز عبوری مطمئن و غیر قابل حدس زدن انتخاب کرده و در این قسمت وارد کنید. نام کاربری و همچنین پسورد را در جایی ذخیره نمایید زیرا که برای ورود به ادمین جوملابه آن نیاز دارید.

۱۳. این صفحه مربوط به تنظیمات پایگاه داده هست.

• در فیلد نوع پایگاه داده، MySQL را انتخاب نمایید.

• در فیلد نام هاست عبارت localhost را وارد نمایید.

• در فیلد نام کاربری ، باید نام کاربری دیتابیسی که ایجاد کرده اید را وارد نمایید.

• در فد رمز عبور ، باید رمز عبوری که برای نام کاربری دیتابیس ایجاد کرده بودید را وارد نمایید.

• در فیلد نام پایگاه داده ، باید نام دیتابیسی که در هاست ایجاد کرده اید را وارد نمایید.

• در فیلد پیشوند جداول ، جوملا یک عبارت پیشفرض قرار داده است که میتوانید آن را تغییر دهید. دقت نمایید این عبارت نباید قابل حدس زدن باشد زیرا که جوملا اطلاعات خود را در جداول بانک اطلاعاتی همواره با یک پیشوند خاصی ذخیره میکند.

• فیلد فرآیند پایگاه داده قدیم که دو گزینه پشتیبان و حذف دارد برای این است که وقتی جوملا به دیتابیس مورد نظر شما متصل و نصب شد ، برای اطلاعات قدیمی موجود در دیتابیس چه اتفاقی خواهد افتاد. معمولا این گزینه تغییر داده نمیشود اما اگر به هر دلیلی مراحل نصب جوملا  کامل نشده باشد، ممکن است برخی از اطلاعات قدیمی وارد دیتابیس شده باشند و با اطلاعات جدید جوملا که بعدا نصب خواهد شد تداخل داشته باشند. پس میتوانید گزینه حذف را انتخاب کنید تا جوملا در ابتدا کاملا دیتابیس را خالی و سپس جوملا نصب شود، اما در صورتیکه اولین بار است روی دیتابیس مورد نظر ، جوملا نصب میکنید، نیازی به تغییر این مورد نیست. برای ادامه فرآیند نصب جوملا بر روی دکمه ادامه کلیک کنید.

• در صورتیکه در این قسمت جوملا نتواند با دیتابیس ارتباط برقرار کند ، با خطا مواجه خواهید شد و باید تنظیمات دیتابیس را مجدد بررسی نمایید.

۱۴. در این مرحله در صورتیکه برای اولین بار جوملا را نصب میکنید ، نصب اطلاعات نمونه برای وب سایت ، گزینه اطلاعات نمونه پیش فرض فارسی (IR) را انتخاب نمایید. در اینصورت یک سری اطلاعات و تصاویر پیشفرض بر روی وب سایت شما قرار خواهد گرفت و کار با جوملا ساده ه تر خواهد شد. در صورتیکه با جوملا آشنایی دارید گزینه هیچکدام را انتخاب نمایید. در قسمت تنظیمات اصلی و تنظیمات پایگاه داده ، تمام اطلاعاتی که در مراحل قبلی وارد کرده اید نمایش داده میشود.

کمی پایینتر قسمت کنترل مراحل نصب و تنظیمات سفارشی مشاهده خواهد شد که در صورت سازگاری هاست با جوملا معمولا تمام گزینه ها به رنگ سبز خواهد بود. در صورت مشاهده رنگ زرد مشکلی وجود نخواهد داشت ولی گزینه ای با رنگ قرمز در آینده در کار با جوملا مشکل ساز خواهد شد.

بر روی گزینه نصب کلیک میکنیم.

۱۵. در این مرحله نصب جوملا شروع خواهد شد. در صورتیکه در این مرحله با مشکل مواجه شدید با شرکت هاستینگ خود در تماس باشید تا مشکل شما را رفع نمایند. با نصب موفقیت آمیز جوملا پیام نصب جوملا با موفقیت انجام شد را مشاهده خواهید کرد. حال دقت نمایید ،بسته نصبی جوملا به صورت اتوماتیک بر روی هاست قرار گرفته و همواره ما را به مراحل نصب جوملا هدایت خواهد کرد، بنابراین  باید این فولدر را حذف نماییم تا بتوانیم  وب سایت را مشاهده کنیم. برای حذف فایل نصبی جوملا بر روی گزینه زرد رنگ حذف پوشه نصب جوملا کلیک میکنیم.

پیغام پوشه Installation بدرستی حذف شده است مشاهده خواهد شد. 

بر روی گزینه مدیر کلیک نمایید تا به صفحه مدیریت جوملای سایت هدایت شوید.

۱۶. در صفحه ورود مدیریت جوملا باید نام کاربری و رمز عبوری که در مراحل نصب جوملا وارد کرده بودیم را وارد نموده و بر روی گزینه ورود کلیک کنیم تا بتوانیم وارد بخش مدیریتی جوملا شویم.

در صورتیکه بخواهید در دفعات بعدی نیز وارد بخش مدیریت وب سایت جوملایی خود شوید باید از آدرس http://domain/administrator استفاده نمایید و به جای domain ، دامنه خود را وارد نمایید.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

پس از طراحی سایت ، نوبت به تامین امنیت سایت میرسد. زیرا که در صورت عدم وجود امنیت مناسب ، تمامی اطلاعات وب سایت از دست رفته و صدمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. بنابراین در همان مراحل ابتدایی پس از طراحی سایت ، باید نسبت به تامین امنیت سایت اقدام نمود. یکی مشهورترین افزونه های امنیتی در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، فایروال و اسکنر امنیتی Wordfence Security است که میتواند از وب سایت در برابر حملات جلوگیری نماید.درادامه با امکانات این افزونه بیشتر آشنا میشویم.

برخی از امکانات این افزونه به شرح زیر میباشد:

  • محافظت از سایت در برابر حملات بروت فورس
  • جلوگیری از نمایش خطاهای وب سایت با اطلاعات مهم 
  • امکان بلاک کردن ترافیک مخرب در محدوده آی پی خاص در بازه زمانی متفاوت
  • قابلیت فعالسازی سیستم لاگین دو مرحله ای Two Factor Authentication
  • اسکن فایل های هسته ی وردپرس، افزونه ها و قالب ها و مقایسه با نسخه های اصلی
  • اسکن و شناسایی فایل های آلوده و بدافزارها
  • جلوگیری از دسترسی بات های تقلبی، اسکن های مخرب، بات نت ها و …
  • امکان مشاهده ترافیک وب سایت به صورت لحظه ای
  • اجبار کاربر به استفاده از رمزهای پیچیده و قوی
  • عدم تداخل با ووکامرس و سایر قالب ها و افزونه ها
  • و بسیاری از امکانات دیگر …

 

آموزش نصب و تنظیمات افزونه WordFence Security

جهت نصب افزونه WordFence ، ابتدا وارد پیشخوان وردپرس شده و سپس از منوی افزونه ها > افزودن را انتخاب میکنیم . سپس نسبت به نصب و فعالسازی افزونه اقدام مینماییم. جهت آموزش نصب افزونه در وردپرس میتوانید به مقاله آموزش نحوه نصب افزونه در وردپرس مراجعه نمایید.

پس از فعالسازی افزونه ، صفحه ای باز میشود که جهت دریافت هشدارهای امنیتی میتوانید آدرس ایمیل خود را در آن وارد نمایید.

پس از تایید این مرحله ، پیامی مبنی بر آپدیت اتوماتیک این افزونه مشاهده خواهید نمود. با کلیک بر روی گزینه Yes, enable auto-update ، این افزونه به صورت خودکار آپدیت خواهد شد. 

پس از تایید این مرحله ، منوی WordFence به پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد. حال به توضیح زیرمنوها و تنظیمات این افزونه میپردازیم. 

با کلیک بر روی ساب منوی Dashboard ، تمامی اطلاعات و آمار بدست آمده توسط افزونه را نشان می‌دهد.

 

با کلیک بر روی ساب منوی Firewall ، دو تب Firewall و Blocking نمایش داده میشود. در تب Firewall ، چهار بخش وجود دارد که عبارتند از Web application firewall یا دیوار آتش ، Firewall rules یا قوانین مربوط به دیوار آتش، Real-Time IP Blacklist یا لیست آی پی های بلاک شده و Brute Force Protection برای محافظت از حملات بروت فورس.

در تب Blocking میتوان آی پی های بلاک شده را مشاهده کرد.در صورت بلاک شدن اشتباه آی پی میتوانید از این بخش نسبت به رفع آن اقدام نمایید.

 

در ساب منوی Scan ، میتوان اسکن امنیتی را در وردپرس انجام داد. میتوان اسکن را به صورت خودکار و یا دستی انجام داد. جهت اسکن دستی بر روی گزینه “Start New Scan” کلیک میکنیم تا اسکن وب سایت شروع شده و در نهایت نتایج اسکن در انتهای صفحه نمایش داده شود.

در انتهای صفحه دو عبارت Audit my site security برای بررسی سطح امنیتی وبسایت و Clean my hacked site برای پاک کردن مشکلات امنیتی سایت وجود دارد.

 

در ساب منوی Tools ، ابزارهایی در دسترس شما قرار میدهد تا با استفاده از آن بتوانید ، مشکلات امنیتی که از نتیجه اسکن امنیتی سایت بدست آمده را رفع نمایید.

تب Two Factor Authentication تنها برای نسخه پرمیوم قابل دسترسی است و برای احراز هویت دو مرحله‌ای استفاده میشود.

در تب Live Traffic ، میتوانید ترافیک سایت خود را به لحظه ای مانیتور نمایید. بازدیدکننده های انسانی، خزنده ها، ربات گوگل، ورود ها و خروج ها و … به صورت مجزا قابل مشاهده هستند.

در تب whois lookup با وارد کردن آدرس آی پی و یا نام دامنه ، مشخصات هویز دامنه یا آی پی نمایش داده خواهد شد.

در تب Diagnostics تمامی امکانات افزونه را با حالت فعال یا غیرفعال نمایش داده میشود.

 

در ساب منوی All options تنظیمات افزونه قرار گرفته است که میتوانید بخش های مختلف آن را فعال و یا غیر فعال نمایید. این تنظیمات شامل بخش‌های Wordfence Global Options Firewall Options، Blocking Options، Scan Options، Tool Options است. در صورتیکه بخواهید افزونه را به نسخه پریمیوم آپگرید کنید ، از این بخش قابل انجام است.