مقالات آموزشی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

امروزه معمولا در هر خانه ای علاوه بر کامپیوتر یا لپ تاپ اصلی، دستگاه های دیگری هم وجود دارند که میتوانند به اینترنت متصل شوند. مثل لپتاپ سایر اعضای خانواده، موبایل ها، تلویزیون های هوشمند، تبلت و ...

 

اگر لپتاپ اصلی شما مجهز به Wifi باشد (که اغلب لپتاپ ها این قابلیت را دارند) و یا یک فرستنده Wifi به کامپیوتر PC خود وصل کرده باشید، توسط نرم افزار Connectify Pro میتوانید اینترنت خود را با سایر دستگاه های خانگی تان به اشتراک بگذارید. یعنی هر لپتاپ یا موبایلی که در محدوده برد Wifi شما باشند خواهند توانست با پسوردی که شما تعیین میکنید به اینترنت وصل شوند.

 

برای اشتراک گذاری اینترنت، کافی است تا این نرم افزار را روی لپتاپ یا کامپیوتری که به اینترنت متصل است و Wifi نیز دارد نصب کنید. سپس یک اسم برای این نقطه اشتراک گذاری (هات اسپات) و پسوردی برای وصل شدن به آن تعیین کنید. اکنون سایر گیرنده های Wifi که در محدوده آنتن دهی قرار داشته باشند میتوانند این نقطه اشتراک گذاری را ببینند و از طریق آن به اینترنت وصل شوند.

 

 

این آموزش توسط آقای آرمان جباری  تهیه شده و به صورت رایگان از طریق فناوری اطلاعات نگاه منتشر میشود.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

در صورتیکه بخواهید دامنه جدید خریداری کرده و نام دامنه قدیمی خود را تغییر دهید ، در صورتیکه برای طراحی وب سایت خود از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده باشید ، علاوه بر تغییر نام دامنه در هاست خود باید در وردپرس نیز آدرس وب سایت خود را به آدرس جدید تغییر دهید تا وب سایت شما با نام دامنه جدید در دسترس باشد.

در این راستا باید برخی تغییرات انجام شود و دقت کنید که در صورت اشتباه در این تغییرات ، ممکن است وب سایت شما از دسترس خارج شود. برای انجام این کار روش های مختلفی وجود دارد که از طریق آنها میتوان آدرس وب سایت در وردپرس را تغییر داد که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.قبل از توضیح این روش ها به بیان دلایل اینکه چرا باید آدرس وب سایت را تغییر دهیم میپردازیم:

 

۳ دلیل اصلی برای اقدام به تغییر آدرس وب سایت وجود دارد:

۱. تغییر دامنه وب سایت

۲. انتقال وب سایت به زیر دامنه

۳. استفاده از گواهینامه SSL و تغییر آدرس از http به  https

 

آموزش تغییر آدرس وب سایت در وردپرس

 

  • تغییر آدرس وب سایت در وردپرس از طریق دیتابیس

برای اعمال تغییر آدرس وب سایت از طریق دیتابیس، باید از طریق phpMyAdmin  اقدام نمایید و همچنین به هاست خود دسترسی داشته باشید.

به این نکته توجه نمایید که قبل از انجام هر تغییری از هاست خود یک فول بکاپ تهیه نمایید تا در صورت ایجاد هرگونه مشکل بتوانید آن را به حالت اولیه بازگردانی نمایید.

۱.ابتدا وارد سی پنل هاست خود شده و سپس از بخش DATABASES روی گزینه phpMyAdmin  کلیک کنید.

۲. در قسمت چپ پنل بر روی نام دیتابیس خود کلیک کرده تا لیست کامل جداول وب سایت نمایش داده شود.

۳. از جداول نمایش داده شده، بر روی جدول wp-options کلیک نمایید. دقت نمایید ممکن است پیشوند جداول را هنگام نصب ورپرس عبارت دیگری قرار داده باشید.

۴. در قسمت Browse فیلدهای جدول wp-options را نمایش داده میشود.

۵. در ستون option-name فیلد siteurl را انتخاب کرده و روی گزینه Edit کلیک کنید.

۶. در صفحه باز شده، در فیلد option_Value آدرس جدید وب سایت خود را به صورت کامل و صحیح همراه با http یا https وارد نموده و سپس بر روی گزینه Go کلیک کنید.

۷. پس از آن در همان قسمت Option_name فیلد home را پیدا کرده و بر روی Edit کلیک کنید.

۸. سپس همانند مرحله قبل آدرس جدید را در قسمت Option_Value وارد کنید.

پس از پایان مراحل بالا تغییر آدرس وب سایت و مدیریت وردپرس تغییر خواهد کرد.

 

  • تغییر آدرس وب سایت در وردپرس از طریق  wp-config.php 

یکی دیگر از روش هایی که میتوان برای تغییر آدرس وب سایت از آن استفاده نمود ، تنظیمات دستی در فایل  wp-config.php  است.برای انجام این کار :

۱. وارد سی پنل هاست شده و از بخش FILES بر روی گزینهFile Manager  کلیک میکنیم.

۲. وارد دایرکتوری public_html شده و سپس روی فایل wp-config.php راست کلیک کرده و گزینه Edit را میزنیم.

۳. در فایل wp-config.php کدهای زیر را وارد میکنیم.

define('WP_HOME','http://domain.com');
define('WP_SITEURL','http://domain.com');

به جای عبارت http://domain.com ، آدرس دامنه جدید را وارد مینماییم.

دقت نمایید کدهای بالا را باید قبل از عبارت “That’s all, stop editing! Happy blogging” قرار دهید.

پس از اعمال این تغییرات ، آدرس وب سایت و همچنین مدیریت وردپرس تغییر خواهد کرد.

دقت داشته باشید پس از اعمال این تنظیمات ، تنظیم آدرس از بخش داشبورد وردپرس غیرفعال شده و دیگری نخواهید توانست از طریق داشبورد وردپرس آدرس وب سایت را تغییر دهید.

 

  • تغییر آدرس وب سایت در وردپرس از طریق داشبورد وردپرس

برای تغییر آدرس از طریق داشبورد وردپرس در صورتیکه از روش قبل جهت تغییر آدرس وب سایت استفاده کرده باشید ، این گزینه قابل دسترس نخواهد بود.

در صورتیکه تنها تغییراتی مانند اضافه کردن گواهینامه SSL برای وب سایت خود انجام داده اید و می خواهید از این به بعد از https به جای  httpاستفاده کنید، این روش قابل انجام خواهد بود.

۱. ابتدا به داشبورد وردپرس لاگین میکنیم.

۲. سپس از منوی تنظیمات در سمت راست ، گزینه همگانی یا عمومی را انتخاب میکنیم.

۳. در فیلد نشانی وردپرس (URL) آدرس مورد نظر برای دسترسی به داشبورد وردپرس را وارد میکنیم.

۴. در فیلد نشانی سایت (URL) آدرس جدید وب سایت را وارد میکنیم.

۵. سپس در انتهای صفحه روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک میکنیم.

۶. پس از اعمال این تغییرات، آدرس جدید وب سایت در پایگاه داده ذخیره شده و میتوان وب سایت را با آدرس جدید مشاهده کرد.

همواره پیش از انجام هر تغییر در وب سایت خود ، یک نسخه بکاپ از فایل ها و دیتابیس تهیه نمایید.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

در هاست های اشتراکی برای عملکرد صحیح برخی قابلیتها مانند کرون جابزها و همچنین مدیریت لاگ ها ، نیاز هست تا زمان هاست ( TimeZone ) را تغییر دهیم. برای انجام این کار راه های مختلفی وجود دارد که معمولترین آن از طریق فایل php.ini میباشد.

در این مقاله با نحوه تغییر TimeZone هاست از طریق فایل php.ini آشنا خواهیم شد.

برای انجام این کار ابتدا وارد کنترل پنل سی پنل هاست خود شده و سپس از بخش SOFTWARE ، گزینه MultiPHP INI Editor را انتخاب میکنیم.

در این قسمت دو تب وجود دارد. در تب Basic Mode ، دامنه مورد نظر را از لیست کشویی انتخاب کرده و سپس گزینه Apply را انتخاب میکنیم. با انجام این کار فایل php.ini به صورت خودکار ساخته شده و در دایکتوری public_html هاست موجود می باشد.در صورتیکه فایل php.ini را از قبل ایجاد کرده باشید ، نیازی به انجام مجدد این مراحل نیست.

جهت تنظیم Timezone برروی تب Editor Mode در همین بخش کلیک کرده و دامنه مورد نظر را انتخاب میکنیم.

سپس کد زیر را در خط 17 ، وارد نموده و جهت ذخیره تنظیمات گزینه Save را انتخاب میکنیم.

date.timezone = "Asia/Tehran"

برای تغییر Time Zone سایت بوسیله php.ini نیاز است تا دسترسی استفاده از php.ini را داشته باشید. بدلایل امنیتی مدیران سرورها قابلیت php.ini اختصاصی را مسدود میکنند. در صورتیکه قابلیت php.ini اختصاصی مسدود شده باشد میتوانید با استفاده از فایل htaccess نیز نسبت به تغییر Timezone اقدام نمایید که میتوانید آموزش آن را در مقاله تغییر Timezone هاست با استفاده از htaccess در سی پنل مطالعه نمایید.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

در این مقاله قصد داریم به نحوه تغییر آواتار پیشفرض وردپرس بپردازیم. برای انجام این کار ، در پیشخوان وردپرس به مسیر تنظیمات>گفت و گو رفته و در بخش نیم‌رخ پیش‌فرض ، میتوانیم تنظیمات مورد نظر جهت نمایش آواتار مانند استفاده از تصاویر تصادفی ، استفاده از نشان Gravata و ... را انتخاب کنیم. در صورتیکه بخواهیم تصویر مورد نظر خود را به عنوان تصویر پیشفرض انتخاب نماییم ، از طریق بخش Default Avatar اقدام میکنیم تا در صورتیکه کاربری دارای تصویر گراواتار نبود این تصویر نمایش داده شود.

 

آموزش تغییر آواتار پیشفرض وردپرس

برای انجام این کار افزونه ای با نام  WP User Avatar در نظر گرفته شده است. ابتدا این افزونه را از طریق منوی افزونه ها>افزودن نصب و فعال میکنیم. امکاناتی که این افزونه در اختیار ما قرار میدهد عبارت است از :

  • تغییر آواتار پیشفرض وردپرس
  • استفاده از آواتار دلخواه در هاست سایت به جای نمایش از سایت گراواتار
  • امکان اجازه به کاربران برای انتخاب آواتار
  • غیرفعال کردن استفاده از گراواتار در وردپرس
  • امکان انتخاب نوع آواتار

پس از نصب و فعالسازی افزونه ، منویی با نام Avatars در پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد. با وارد شدن به این منو میتوانیم تنظیمات افزونه را تغییر دهیم. 

 

تنظیمات افزونه  WP User Avatar

Add avatar button to Visual Editor : این گزینه یک دکمه به ویرایشگر وردپرس اضافه میکند که از طریق ان میتوان تصویر دلخواه برای پروفایل انتخاب نمود.

Disable Gravatar and use only local avatars : با فعال کردن این گزینه ، استفاده از تصاویر گراواتار در بخش دیدگاه‌های وردپرس و سایت غیرفعال شده و از تصویری که به صورت پیشفرض انتخاب می‌کنید در سایت استفاده خواهد شد.

Avatar Display : با فعال نمودن این گزینه استفاده از آواتار در سایت فعال خواهد شد. در صورت غیرفعال کردن این گزینه ، آواتار در وردپرس نمایش داده نخواهد شد.

Maximum Rating : در صورت فعال بودن استفاده از گراواتار در سایت ، در این بخش میتوان نوع آواتار قابل نمایش در وردپرس را بر اساس رده سنی انتخاب نمود.

حال برای انتخاب تصویر آواتار پیشفرض ، در بخش Default Avatar بر روی گزینه Choose Image کلیک کرده و سپس تصویر مورد نظر را آپلود و انتخاب میکنیم. در این حالت تیک گزینه WP User Avatar حتما باید فعال باشد تا از تصویری که انتخاب کرده ایم به عنوان تصویر آواتار پیشفرض کاربران نمایش داده شود. در نهایت بر روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک میکنیم.

 

در واقع هر کاربری که فاقد گراواتار بوده و همچنین گزینه Disable Gravatar and use only local avatars را غیرفعال نکرده باشید این تصویر به عنوان تصویر آواتار انتخاب خواهد شد.

البته توجه داشته باشید که استفاده از گراواتار در بخش نظرات منجر به افزایش درخواست های http شده و منجر به کند شدن سرعت بارگزاری وب سایت خواهد شد. استفاده از تصویر آواتار پیشفرض میتواند این مشکل را برطرف نماید.