مقالات آموزشی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

چگونه ویروس shortcut را از کول دیسک و کارت های حافظه پاک کنیم

احتمالا برای شما هم پیش آمده که تمام پوشه های کول دیسک یا مموری موبایل تان تبدیل به shortcut شده باشند و با هیچ برنامه آنتی ویروسی هم نتوانید آنها را اصلاح کنید. زیرا متاسفانه بسیاری از برنامه های آنتی ویروس این پوشه ها و ویروس را شناسایی می کنند، اما علی رغم حذف ویروس، قادر به بازیابی پوشه های آلوده نیستند.

 

یک راه حل برای این مشکل، استفاده از کامپیوتری مجهز به سیستم عامل لینوکس یا مک است. زیرا در این سیستم عامل ها، پوشه ها به درستی مشاهده می گردند و می توان آنها را  از روی کول دیسک یا هر حافظه جانبی دیگر، کپی کرد.

حال نسخه ای از پوشه ها و فایل های سالم را به کامپیوتر لینوکسی یا مکی منتقل کرده و کول دیسک آلوده را فرمت کنید. کار تمام است، می توانید فایل ها و پوشه ها را به درون کول دیسک منتقل کرده و بدون مشکل از آن استفاده کنید.

 

اما با توجه به اینکه بسیاری اوقات دسترسی به یک کامپیوتر با چنین سیستم عامل هایی کمی مشکل است، بگذارید به راه حل ویندوزی ماجرا بپردازیم.

 

۱- ابتدا با استفاده از یک آنتی ویروس آپدیت، کول دیسک را اسکن کنید تا ویروس shortcut را شناسایی و حذف کند.

 

۲- از منوی start، زیر منوی Programs و سپس Accessories را انتخاب کنید.

 

۳- بر روی برنامه Command Prompt راست کلیک کرده و با انتخاب گزینه Rin as Administrator آن را اجرا کنید.

 

۴- حال در خط فرمان دستور زیر را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید.

attrib -h -r -s /s /d X:\*.*

 

 

‎توجه داشته باشید که به جای عبارت X‪:‬ نام درایو مربوط به کول دیسک تان را تایپ کنید. برای مثال اگر کول دیسک شما در My Computer به عنوان درایو F شناخته می شود، دستور را باید به این صورت وارد کنید:

 

 

 

attrib -h -r -s /s /d F:\*.*

 

 

۵- کمی منتظر بمانید تا دستور صادره کار خود را انجام داده و دوباره خط فرمان به نمایش در آید.

 

حال اگر کول دیسک یا کارت حافظه را باز کنید، می بینید  که پوشه های آلوده به ویروس به حالت قبلی برگشته و به راحتی قابل استفاده اند.

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

نمای گرافیکی، یکی از اصولی ترین مشخصه های یک وبلاگ است که بعنوان قالب شناخته می شود. با توجه به اینکه طراحی قالب نیاز به داشتن تجربه در کار با ابزارهای طراحی وب دارد، لذا آموزش آن را به عهده وبلاگ های تخصصی میگذاریم و در این مقاله سعی میکنیم تا معیار های یک قالب مناسب را برای شما ذکر کنیم .

 

 

1- ارتباط قالب با موضوعات وبلاگ

اولین معیاری که تعیین کننده شکل ظاهری قالب شما خواهد بود زمینه موضوعی مطالبی است که مینویسید . سعی کنید رنگ بندی و گرافیک قالب شما تا جای ممکن با موضوعات پست هایی که تا کنون نوشته اید همخوانی داشته باشد . زیرا حسی که بیننده در نگاه کردن به وبلاگ شما دریافت میکند با مطالب شما یکجا در ذهنش میماند . پس سعی کنید بین این دو یک هماهنگی مناسب ایجاد کنید.

 

 

2- محدودیت از کاربا عکس

معمولا در طراحی قالب های وبلاگ از عکس استفاده میشود . اما گاهی تعداد عکس ها آنقدر زیاد است که لود شدن آنها سرعت بارگزاری وبلاگ را کم میکنید . تا جای ممکن سعی کنید قالب سبک تری را انتخاب کنید تا بیننده شما معطل نشود . برای وقت خوانندگان خود ارزش قائل باشید.

 

 

3- رنگ مناسب قالب

رنگ های تند باعث ایجاد تنش در مغز انسان و احساس نیاز به ترک محل مورد نظر ( که همان وبلاگ شماست) می گیرد. پس سعی کنید از رنگ هایی استفاده کنید که به کاربر آرامش می دهد . استفاده از رنگ سیاه در پس زمینه متن باعث ناخوانایی متن و خسته شدن چشم خواننده میشود . پس سعی کنید این رنگ را بعنوان پس زمینه بکار نبرید.

 

 

4- قالب وبلاگ شما نشانه شخصیت شماست !

قالب وبلاگ شما نشانه شخصیت شماست ! هرچند که بینندگان برای خواندن مطالب شما به وبلاگتان می آیند و نه برای دیدن قالبتان ، اما سعی کنید قالبی را برگزینید که تا جای ممکن بیان کننده مفهوم مطالبتان نیز باشد . بطور مثال استفاده از قالب کارتونی برای یک وبلاگ که در مورد الکترونیک مطلب می نویسد فکر نمی کنم انتخاب مناسبی باشد .

 

 

5- با تکنیک CSS و جداول

قالب هایی که با تکنیک CSS طراحی میشوند از قالب هایی که با استفاده از TABLE ها طراحی میشند سریع تر لود میشوند .

 

 

6- تاریخ نوشته شدن پست ها

وجود تاریخ نوشته شدن پست ها چیزی کاملا ضروری است . اما اگر شما یک وبلاگ نویس تخصصی هستید و در وبلاگتان به موضوعات تخصصی می پردازید سعی کنید قالبی را برگزینید که عنوان هر پست در بالا با رنگ مشخص باشد و تاریخ هر پست در پایین آن . اگر وبلاگ نویس عادی هستید از قالبی استفاده کنید که تاریخ در بالای هر پست ظاهر شود . زیرا اعتبار مطالب شما به تاریخ ایجاد آنهاست .

 

 

7- لینک دوستان اما با موضوعاتی شبیه شما

سعی کنید در قالب خود لینک دوستان و کسانی که موضوعاتی شبیه شما دارند را اضافه کنید تا بیننده بعد از دیدن وبلاگ شما بتواند به لینک های مرتبط نیز برود . در غیر اینصورت وبلاگ شما همچون کوچه بن بستی است که راهی جز برگشت وجود ندارد و کاربر باید صفحه IE خود را ببندد .

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

چه عواملی به وب سایت شما اعتبار می بخشند

 

آيا تا بحال در هنگام بازديد از يك وب سايت مورد هجوم تبليغات فراوان آن قرارگرفته ايد؟ در جار و جنجال و شلوغي تبليغات بنري آن سردرگم شده ايد ؟ با طرح هاي پر زرق و برق مواجه شده ايد ؟ 

در مقايسه با يك وب سايت اطلاع رساني كه گشت و گذار در آن آسان بوده و عموما" دنبال كردن و پيگيري مطالب در آن لذت بخش مي باشد ، شما به كدام وب سايت اعتماد مي كنيد؟ از كدام وب سايت دوباره بازديد مي كنيد؟ 

 

هرچه وب سايت شما در برقراري ارتباط با بازديدكنندگان موفق تر باشد به همان ميزان اعتماد بازديد كنندگان وب سايت به شما بيشتر خواهد بود.

اين نوشته چند نكته را در اين مورد پيشنهاد مي دهد : 

 

1- نام دامنه (Domain) با نفوذ و مناسبي براي كسب و كار اينترنتي خود انتخاب نمائيد.

2- از آدرس پست الكترونيك با نام دامنه خود استفاده نمائيد.

3- در وب سايت خود شماره تلفن ، ساعت كار، آدرس پستي شرکت ، آدرس پست الكترونيك شركت و آدرس پست الكترونيك شخصي خود را قراردهيد.

4- لينكهاي برقراري ارتباط را روي وب سايت خود قراردهيد.

5- اگر در وب سايت خود فروش الكترونيك داريد ، وب سايت شما بايد داراي سيستم خريد قابل اطميناني باشد و مشتريان شما كاملا" در اين زمينه آگاه شوند.

6- اطلاعات و مندرجات وب سايت خود را بروز كنيد.

7- امكان تماس شخصي را در وب سايت خود فراهم نمائيد.

8- از جسته و گريخته بودن مطالب و تعدد صفحات پرهيز كنيد.

9- طرحي باب سليقه بازديد كنندگانتان انتخاب نمائيد.

10- صفحات وب سايت شما بايد بسرعت Download شوند.

11- امكان ارسال پيشنهادات و نظرات بازديد كنندگانتان را فراهم كنيد.

12- امكان تبادل لينك و ارتباط با وب سايتهاي ديگر را پيش بيني كنيد.

13- ارائه خدمات گارانتي ( در صورتيكه از طريق وب سايت خود خدمات يا محصولاتي را بفروش مي رسانيد ) را فراموش نكنيد.

 

 

منبع : eMarketingway.ir 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

 

سخنی چند با مدیران سایت های وردپرسی

امنیت همواره در موضوعات مطالب اسکریپت های اپن سورس ، یک موضوع بسیار مهم و قابل بررسی است . دزدگیر های وسایل نقلیه ، دوربین های مداربسته امنیتی و .. همگی برای فراهم ساختن حداکثر امنیت هستند مخصوصا برای افرادی که زندگی خود را توسط یک بلاگ یا یک سایت ، آنلاین کرده اند . در این مقاله به شما چند ترفند مفید برای افزایش امنیت وب سایت وردپرسی تان ، خواهیم آموخت .


 

جلوگیری از نمایش اطلاعات غیرضروری (مقابله با بروت فروس)

زمانی که شما می خواهید وارد مدیریت وردپرس خود شوید ، در صورتی که رمز عبور را اشتباه وارد کنید ، یک پیغام نمایش داده می شود که رمز عبور شما با شناسه کاربری همخوانی ندارد ، این برای زمانی که شما رمز عبور خود را فراموش کرده باشید ، مفید است ، اما همزمان این امکان برای کسانی که می خواهد وردپرس شما را هک کنند نیز مفید است . پس باید از نمایش پیغام های خطای ورود به بخش مدیریت ، جلوگیری کرد . راه حل بسیار ساده است ، کافی است کد زیر را به فایل functions.php واقع در پوشه قالب خود در وردپرس ( wp-content/themes/theme-name ) ، اضافه کنید .

کد PHP:

add_******('login_errors',create_function('$a', "return null;"));

فایل را ذخیره کرده و سپس از وردپرس خود خارج شده و این بار رمز عبور خود را اشتباه وارد کنید ، مشاهده خواهید کرد که هیچ پیغام خطایی دریافت نخواهید کرد .

 

استفاده از htaccess. برای محافظت از فایل wp-config (مقابله با سیم لینک )

به عنوان یک کاربر وردپرس احتمالا می دانید که فایل wp-config در امنیت وب سایت شما بسیار حائز اهمیت است. این فایل حاوی تمامی اطلاعات دسترسی به دیتابیس شماست . در واقع محافظت از wp-config ، بسیار ضروری و بحرانی است . این کار را باید توسط بهره برداری از قدرت آپاچی انجام داد . راه حل به این صورت است که شما کد زیر را به فایل htaccess. داخل روت قالب خود اضافه کنید ، دقت کنید که این فایل به صورت خودکار پنهان است ، شما باید تیک نمایش فایل های hidden را داخل cpanel فعال کنید تا بتوانید این فایل را مشاهده نمایید. این احتمال هم وجود دارد که این فایل ساخته نشده باشه ، که در این حالت خیلی راحت یک فایل با اسم htaccess. ایجاد کنید و کد زیر رو داخل آن قرار دهید.

کد PHP:

order allow,denydeny from all

 

محافظت از وردپرس در برابر Script Injections ( مقابله با تزریق اسکریپت )

این روش برای تمامی وب سایت ها حتی وب سایت های ایستا نیز لازم و ضروری است . اما بیشتر از همه برای وب سایت های پویا که توسط یک سیستم مدیریت محتوا مدیریت می شوند لازم است . بیشتر توسعه دهندگان از درخواست های GET و POST خود محافظت می کنند اما این کافی نیست ! باید از سایت خود در برابر حملات script injections و هر گونه تلاش برای تغییر PHP GLOBALS و متغیر های _REQUEST محافظت کنیم . راه حل بسیار ساده است ! فقط کافی است چند خط کد دیگر به htaccess. خود اضافه کنید تا از این روش های هک نیز محافظت کنید .

کد PHP:

Options +FollowSymLinksRewriteEngine OnRewriteCond %{QUERY_STRING}
(<|%3C).*script.*(>|%3E) [NC,OR]RewriteCond %{QUERY_STRING}
GLOBALS(=|[|%[0-9A-Z]{0,2}) [OR]RewriteCond %{QUERY_STRING} _REQUEST(=|[|%[0-9A-Z]{0,2})RewriteRule ^(.*)$ index.php [F,L]

 

جلوگیری از آپلود شلر در پنل وردپرس

برای جلوگیری از آپلود شلر در وردپرس تا حدودی میتوانید این کار را با بستن امکان ویرایش پلاگین و همچنین پوسته انجام بدید.

برای این کار کافی است وارد هاست شده و فایل wp-config.php سایت را باز کرده و این کد را به انتهای آن اضافه کنید.

کد PHP:

define( 'DISALLOW_FILE_EDIT', true );

ولی فراموش نکنید که با امکان آپلود پوسته یا پلاگین امکان آپلود شلر نیز هست.

برای جلوگیری از این کار نیز کد زیر را به آخر فایل کانفیگ وردپرس اضافه کنید.

کد PHP:

define('DISALLOW_FILE_MODS',true );

 

منبع : itsay.ir

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

"محتوا پادشاهی می کند" ، اگر قصد دارید وب سایت شما برای شما لینک سازی کند می بایست وب سایتتان برای کاربران و موتور های جستجو قابل خواندن باشد و به قولی وب سایت بایستی طوری طراحی و پیاده سازی شود که مورد علاقه موتورهای جستجو قرار گیرد. موتور های جستجو همواره قصد دارند که به کاربران و جستجو گر ها بهترین و مفید ترین نتایج را نشان دهند. بنابراین ، آنها به دنبال سایتهایی با محتویات و اطلاعات با کیفیت بالا می گردند، پس با نوشتن اطلاعات برای کاربران ، نه تنها جنبه اطلاع رسانی از طریق اینترنت را درنظر گرفته اید بلکه در حال برپایی سایتی هستید که مورد علاقه موتورهای جستجو است.

در واقع شما سایتی برای کاربران می سازید اما موتور های جستجو هم خواهند آمد.

در هنگام طراحی سایت یا بازسازی یک وب سایت چهار قانون حیاتی وجود دارند که برای موثرتر، کاربردی تر و مورد علاقه موتور های جستجو شدن می بایست مد نظر بگیرید.

 

 

1. سادگی در خوانده شدن محتوای سایت

اولین چیزی که در هنگام طراحی سایت بایستی مد نظر قرار داد، سادگی در خوانده شدن محتوای سایت است . زمانی که مطلبی را می نویسید در نظر بگیرید که بیشتر بازدید کنندگان وب سایت تمام مطالب را خط به خط نمی خوانند. در واقع آنها صفحات را مرور کرده تا به آنچه می خواهند برسند.

 

- محتوای وب سایت خود را به چند بخش با عناوین مرتبط تقسیم کنید

صفحات خود را به بخش هایی تقسیم کنید و از عناوین در بین مطالب خود استفاده کنید تا کاربر در هنگام مرور مطالب به راحتی هدایت شود و از طرفی این عناوین برای موتور های جستجو مهم تلقی می شوند. عناوین سایت می بایستی بین h1 .... h4 قرا بگیرند تا باب طبع موتور های جستجو شوند.

همواره از یک ساختار نوشتاری خوب استفاده کنید و از نوشتن پاراگراف های طولانی بپرهیزید و در صورت نیاز پاراگراف های طولانی را با عناوین جالب بشکنید.

 

- رنگ ها و ظاهر فونت ها در طراحی سایت

برای خوانایی بیشتر برنامه ، از رنگ هایی با کنتراست بالا بین فونت صفحه و پس زمینه استفاده کنید. رنگ متن مشکی در پس زمینه سفید ممکن است خیلی ساده باشد اما کاملا خوانا است.

o مواردی که می بایست در انتخاب رنگ متن در نظر گرفته شود:

+ از پس زمینه های رنگی مثل زرد و بنفش استفاده نکنید چرا که این رنگ ها قابلیت خوانایی محتوا را خیلی دشوار می کنند.

+ از تصاویر در پس زمینه محتوای وب سایت استفاده نکنید.

+ از رنگ های روشن بر روی پس زمینه های روشن در وبسایت استفاده نکنید.

 

- استفاده از فونت های استاندارد در طراحی سایت

یک جمله ساده مشکلات فونت در وب سایت را اینطور بیان می کند: فونت های ساده ، بهترین ها هستند؛ هر چقدر فونت گرافیکی تر باشد به همان اندازه خوانایی آن سخت تر است.

از آنجایی که خیلی از مرور گرها فقط از مجموعه فونت های استاندارد(Arial , Tahoma , Times New Roman,Verdana) استفاده می کنند لذا همواره بایستی از همین مجموعه فونت استاندارد تبعیت کرد. در غیر اینصورت کاربران شما آنچه می بینند با آنچه شما می بینید کاملا متمایز است.

 

- طراحی سایت سازگار با مرورگرهای استاندارد

زمانی که سایتی را توسعه می دهید از مرورگر های استاندارد مثل فایر فاکس استفاده کنید ، اگر سایت خود را برای مرورگرهای سازگار پیاده سازی کنید این وب سایت برای بیشتر مرورگرها از قبیل مرورگر اینترنت اکسپلورر IE سازگار می شود، همچنین پیشنهاد می شود که شما وب سایت خود را با آخرین ورژن های اینترنت اکسپلورر IE6, IE7 نیز تست کنید.

برای اجرا بر روی چندین ورژن از IE در یک ماشین می توانید نرم افزار TredoSoft.com و یا IETester را روی سیستم خود نصب کنید.

 

- کلمات کلیدی وب سایت

هر چند در هنگام نوشتن محتوا برای وب سایت باید به خوانایی آن برای کاربر توجه شود ، اما باید در نظر داشت که این اطلاعات به جز کاربر توسط موتورهای جستجو مورد استفاده قرار گیرد. یک راه برای معرفی وب سایت به موتور جستجو و در دسترس قرار دادن سایت در معرض کسانی که در موتور های جستجو کلید واژه ای را وارد می کنند ، قرار دادن آن کلید واژه در محتوای سایت و در عناوین سایت است. مطئن شوید که کلمات کلیدی خود را در عناوین ، اولین پاراگراف و در کل محتوای سایت قرار داده اید.

 

چگالی کلمات کلیدی بایستی در حدود 4% تا 7% بر آورد شود اما استفاده بیشتر از این کلمات ممکن است:

1. خوانایی محتوا و منطقی بودن آن را کاهش دهد

2. توسط موتورهای جستجو به عنوان اسپم شناخته شود و از لیست جستجو های موتور جستجو حذف شود

همچنین کلمات کلیدی بایستی در تگ Title و متای Description استفاده شود.

 

 

2. ساده سازی پیمایش وب سایت

منو ها و لینک ها برای کاربران امکانی را فراهم می کنند که بتوانند به راحتی داخل سایت گشت و گذار کنند.

همیشه در طراحی سایت در نظر داشته باشید که کاربر بتواند با حداکثر سه کلیک به محتوای مورد نظر خود برسد. استفاده از چندین منوی پیمایشی برای راهنمایی بیشتر کاربران بهتر می باشد. منوی بالا، منوی پایین ، همچنین منوی راست و چپ کمک خوبی می باشند.

از لینک دادن به صفحات دیگر در داخل محتوای وب سایت خود استفاده کنید چرا که هم در بهینه سازی موتور های جستجو موثر بوده و هم در راهنمایی کاربران برای ارجاع به منابع اطلاعات موثر است.

 

همواره دو راه برای لینک کردن در داخل محتوای سایت خود دارید

1. راه اشتباه : "استفاده از کلماتی مانند : ادامه مطلب در داخل لینک" که برای بهینه سازی وب سایت و سئو باید از این مورد پیشگیری کنید.

2. راه صحیح :"پیاده سازی تکنیک های کاربردی در سئو" استفاده از عبارات توصیفی در لینک ها بهترین انتخاب برای بهینه سازی صفحات وب می باشد.

 

خزندگان(Spiders) موتورهای جستجو صفحات وب سایت را در دیتابیس خود ذخیره می کنند و با برخورد به لینک ها ، محتوای داخل این لینک ها را به عنوان موضوع صفحه مقصد در نظر گرفته ، لذا استفاده از عبارات توصیفی در لینک ها به رتبه دهی بهتر در موتور های جستجو کمک می کند.

به این روش لینک های متقابل و دو طرفه(Cross Linking) گویند و می توانید در جاهای مورد نیاز از این روش استفاده کرده و سایت خود را در گوگل در رتبه های بالاتر قرار دهید.

 

3. طراحی سایت سازگار با قالبی یکپارچه

حداکثر ، 2 یا 3 مورد قالب کلی برای صفحات خود درنظر بگیرید و سعی کنید مکان منوهای پیمایشی خود را در تمام آنها ثابت نگه دارید چرا که کاربر همواره به ساختار (layout) سایت شما عادت کرده و در این صورت است که می تواند به راحتی به بخش های مختلف وب سایت هدایت شود.

 

 

4. حجم صفحات وب سایت هر چقدر کمتر باشند بهتر است

حجم صفحه وب سایت به حجم کل آن صفحه به واحد بایت گفته می شود که این خود حجم عکس ها در صفحه وب و محتوای صفحه را نیز شامل می شود.

حجم صفحه شما تاثیر بسزایی در کاربران سایت شما دارد. هر چقدر وب سایت سبک تر باشد ، سریعتر دانلود می شود و کاربران محتوای آن صفحه سایت را سریعتر خواهند دید.

 

- منظور از کم حجم بودن صفحه وب سایت چیست؟

1. از عکس های با حجم بالا در وب سایت استفاده نکنید

2. هر چقدر عکس در صفحه سایت کمتر باشد، بهتر است.

3. عکس ها را برای وب سایت ، بهینه کنید و رزولوشن آن را بیشتر از 72dpi در نظر نگیرید.

4. ابعاد عکس ها را نسبت به طرح وب سایت کوچک در نظر بگیرید.

5. از عکس های گرادینت افقی و عمودی باریک برای تکرار در پس زمینه صفحات وب استفاده کنید که هم طراحی سایت خود را زیباتر کنید و هم حجم صفحات سایت را کاهش دهید.

 

- حجم صفحات وب سایت حداکثر چقدر باشد؟

مطالعات نشان داده است که 64KB یک عدد مناسبی برای حداکثر حجم وب سایت است و هرچقدر حجم صفحه کمتر باشد، بهتر است. همیشه باید یک تعادل بین عملکرد سایت و طراحی سایت در نظر گرفته شود. برای تست کردن حجم صفحات سایت خود میتوانید آنها را آپلود کرده و توسط ابزار اندازه گیری حجم صفحات به آدرس Quasar - Page Weight Tool حجم آن را اندازه گیری کنید.

- کاهش حجم صفحات وب سایت و تکنیک های آن

o از استایل های خارجی استفاده کنید (Css های خود را در یک فایل جداگانه تعریف کنید و از صفحات html سایت خود با آنها لینک دهید)

o هر جایی که امکان داشت از Div به جای Table استفاده کنید.

 

o برای زیباسازی وب سایت از تکنیک تکرار عکس های کوچک برای کاهش حجم صفحات سایت خود استفاده کنید.

 

خلاصه:

 

بازدیدکنندگان سایت شما باید قادر باشند به هر آنچه می خواهند به راحتی با سه کلیک دسترسی پیدا کنند.

موتورهای جستجو باید قادر باشند به راحتی داخل وب سایت پیمایش کنند . وب سایتی که به راحتی قابل پیمایش توسط کاربران باشد هم قابلیت اطلاع رسانی خواهد داشت و هم موتور های جستجو نیز قادر به جمع آوری اطلاعات خواهند بود. با رعایت کردن نکات بالا قادر خواهید بود وب سایتی را طراحی و بهینه سازی کنید که به راحتی توسط موتورهای جستجو در بالاترین رتبه ها قرار گیرد.