در این مقاله قصد داریم نحوه ایمپورت فایل های sql. دیتابیس هاست خود را از طریق phpMyAdmin در سی پنل آموزش دهیم.
کاربرد ایمپورت کردن دیتابیس
در صورتیکه دارای وب سایتی هستید و میخواهید آن را از هاست لوکال به هاست و یا اینکه از هاست فعلی به هاست دیگری منتقل نمایید ، ابتدا باید فایل های وب سایت خود را به هاست جدید منتقل کرده و همچنین از دیتابیس هاست فعلی خود یک خروجی sql. تهیه نمایید. سپس باید این فایل خروجی را در هاست جدید از طریق phpMyAdmin در سی پنل ، ایمپورت کنید.
برای ایمپورت کردن دیتابیس ، ابتدا باید در سی پنل یک دیتابیس ایجاد نمایید. میتوانید به مقاله آموزش ساختن دیتابیس در سی پنل مراجعه نمایید.
پس از ساختن دیتابیس ، در سی پنل از بخش Databases بر روی گزینه phpMyAdmin کلیک میکنیم.
در صفحه باز شده ، در سمت چپ پنجره ، دیتابیسی که قبلا ایجاد کرده اید را انتخاب نمایید.
صفحه جدیدی باز میشود که اطلاعات جداول دیتابیس را نمایش خواهد داد.
برای ایمپورت کردن دیتابیس خود ، از تب های بالا بر روی تب Import کلیک کنید.
دقت نمایید که در بخش بالایی در مقابل عبارت Importing into the database ، باید نام دیتابیس انتخابی شما نوشته شده باشد.
در قسمت File to import از قسمت Browse your computer بر روی گزینه Choose File کلیک کرده و فایل دیتابیس خود را آپلود نمایید.
در قسمت Character set of the file، دقت کنید انتخاب بر روی utf-8 باشد.
در قسمت Format فرمت فایل بر روی SQL باشد.
برای سایر تنظیمات نیازی به تغییر نیست و در نهایت بر روی گزینه GO کلیک کرده و منتظر میمانیم تا جداول بانک اطلاعاتی ما به طور کامل بارگزاری شود.
در نهایت باید پیغام سبزرنگ Import has been successfully finished مشاهده شود تا تمامی جداول دیتابیس بدون هیچ مشکلی ایمپورت شده باشند.
حال پس از ایمپورت در صورتیکه بر روی دیتابیس مورد نظر کلیک کنیم ، جداول نمایش داده خواهد شد.
دقت نمایید که گاهی اوقات ، پس از ایمپورت کردن دیتابیس ، ممکن است خطاهایی نمایش داده شود که از دلایل آن میتوان به عدم سازگاری فرمت خروجی فایل دیتابیس با فرمت ورودی اطلاعات اشاره کرد و یا اینکه امکان دارد فایل خروجی دیتابیس شما ناقص باشد.م باشدورد دیگر که رایجترین مشکل است ، عدم تطابق ورژن mysql هاست قبلی با هاست فعلی است که باید به شرکت هاستینگ اطلاع داده شود.